Aquest lloc web fa servir cookies. Si hi segueix navegant considerarem que n’està acceptant el seu ús. Més informació sobre les cookies

Projecte de Transició a la Vida Activa: Si Treballo Sí Estudio!

 

La crisi actual dificulta l'accés de moltes persones al mercat laboral, especialment dels col•lectius amb menys preparació acadèmica i menys experiència en el món laboral. Per aquest motiu l'atur juvenil se situa en el seu pitjor moment, posant de manifest la necessitat immediata d'establir actuacions que procurin la inserció laboral d'aquests joves.

En aquest context neix El Projecte SI-SI gestionat per l'àrea de Benestar Social i Ocupació, i amb l'objectiu principal de preparar els joves per a que siguin capaços de buscar feina i assolir uns mínims en quant a actituds que els facilitin la cerca de feina en el mercat laboral ordinari, i contribuir a la continuïtat dels seus estudis.

Des del 2012 es realitza aquesta aposta pel treball dels joves, i aquest any 2014 l'àrea de Benestar ha contractat 8 joves tot el mes de juliol, per realitzar tasques de suport en règim de formació a diferents espais municipals (brigada de jardineria, manteniment de l'escola Sant Jordi, Monitors de lleure pels diferents casals, i Auxiliars d'oficina). Aquest joves treballen mitja jornada alhora que reben una formació en competències transversals per millorar les seves habilitats i la seva cerca de feina.