Aquest lloc web fa servir cookies. Si hi segueix navegant considerarem que n’està acceptant el seu ús. Més informació sobre les cookies

Formació

En els darrers anys el context econòmic i laboral ha sofert importants canvis que obliguen als treballadors a preparar-se per a noves necessitats. Per això, la formació apareix com una eina d'adaptació i adequació dels treballadors permetent el seu desenvolupament professional al llarg de la vida. 

FORMACIÓ OCUPACIONAL PIL


Des del punt d'Informació Laboral entenem la importància del reciclatge professional i la formació permanent, per aquest motiu programem diferents tipus de tallers i cursos que donin resposta a les necessitats dels nostres usuaris. 

Actualment estem treballant en una nova proposta formativa que en breu us penjarem per tal que us inscribiu al que més us interessi. 

Pel moment us informem que farem un Taller d'Orientació Inicial el proper 24 de febrer a les 10 del matí. El taller tractarà sobre les principals característiques de l'actual mercat de treball, i els millors canals de recerca de feina. Un cop finalitzat aquest taller tindreu la possibilitat d'aprofundir en cada tema en altres sessions. ANIMTA'T posa't les piles amb la formació.

Per estar al cas de totes les formacions el pots inscriure al web http://nemonjobs.com/jobs/sites/massanet

 

Cursos de formació 2014

Cursos de formació 2013

 

ANIMTA'T posa't les piles amb la formació