Aquest lloc web fa servir cookies. Si hi segueix navegant considerarem que n’està acceptant el seu ús. Més informació sobre les cookies

Alerta! Frau per BRUSHING

La Generalitat de Catalunya ha informat que recentment s'ha detectat una nova tècnica de frau comercial anomenada Brushing. Aquest frau consisteix en enviar objectes de poc valor, encara que no hagin estat comprats per la persona receptora, amb l'objectiu d'aconseguir un bon posicionament de l'empresa en les plataformes de venta online.

noulogoMediambient pngEntre els perills que això pot comportar, el Departament d'Agricultura, Ramaderia i Pesca de la Generalitat de Catalunya exposa l'exemple dels paquets que contenen llavors foranies. Aquestes llavors poden ser males herbes, espècies invasores o estar contaminades amb patògens que poden afectar la sanitat dels nostres cultius.

Per aquestes raons, demanem a la població que, en cas de rebre un enviament no esperat d'aquestes característiques, ho comuniqui a l'Ajuntament.

És Important que en cas de rebre llavors, no es sembrin ni es llencin a les escombraries, ja que es podrien estendre i afectar les espècies autòctones!

pdf explicatiu sobre què és el BRUSHING

Tenir cura de l'entorn és cosa de tots.
#MaçanetPelMediAmbient