Aquest lloc web fa servir cookies. Si hi segueix navegant considerarem que n’està acceptant el seu ús. Més informació sobre les cookies

FRANGES PERIMETRALS I ZONES VERDES DE RESIDENCIAL PARK

WhatsApp Image 2020-09-07 at 09.29.47A finals de juliol es van iniciar les tasques desbrossada de vegetació a les zones verdes de Residencial Park i a les franges perimetrals. Quan finalitzin les feines, s'haurà actuat en 69,58 hectàrees (695.800 m2)

Per complir amb la legislació de prevenció d'incendis, en moltes zones verdes cal fer aclarida d'arbres. Aquest fet comportarà la tala selectiva d'arbres segons els criteris del Decret 123/2005, de 14 de juny, de mesures de prevenció d'incendis forestals en urbanitzacions sense continuïtat amb la trama urbana. Aquestes accions preventives es duen a terme a través del Servei de Prevenció d'incendis Forestals del Consell Comarcal de la Selva

Per assolir les densitats requerides, sempre que sigui possible es prioritzarà la tala d'espècies més inflamables i de peus en mal estat o risc de caiguda (secs, morts, inclinats, etc.)

Les tasques realitzades tenen l'objectiu de prioritzar la seguretat de les persones, seguint i respectant les mesures de protecció obligatòria per a prevenir els nuclis de població davant possibles incendis.

Tenir cura de l'entorn és cosa de tots.
#MaçanetPelMediAmbient

mesures de prevenció pdf