Aquest lloc web fa servir cookies. Si hi segueix navegant considerarem que n’està acceptant el seu ús. Més informació sobre les cookies

FITAG 2020: Siempre la misma historia


foto4-1Un any més torna el FESTIVAL INTERNACIONAL DE TEATRE AMETEUR DE GIRONA (FITAG), i Maçanet com sempre acull una de les seves obres al teatre La Societat.

Enguany ens visita la companyia De la Burla Teatro , d'extremadura, amb l'obra Siempre la misma historia.

SINOPSI
L'espectacle és una seqüència de tres monòlegs: Ella sola, Ni puta ni loca i Tengo náuseas, un cant a la llibertat còmic i grotesc a partir de l'adaptació de textos del dramaturg italià Darío Fo. Es presenta l'amor com a esquer històric en què s'ha vist atrapada la dona; aquest i altres lligams que la vida ens va posant al davant sense que ens n'adonem i dels quals en podem sortir si tenim una mica de sort. Totes són dones enganyades, perdures o equivocades, que tracten de buscar la seva felicitat i la seva llibertat.

BREU HISTÒRIA DEL GRUP
A més a més de Siempre la misma historia, la companyia té altres espectacles com ara Los miserables, dirigit pel portuguès José García, o Las brujas, en ple procés creatiu.
Són signes d'identitat del grup aprofitar el riure i el somriure per reivindicar la igualtat de les dones, la seva llibertat i el reconeixement social i professional.

Divendres 28 d'agost a les 21.00 h al teatre La Societat.

PREU: 3€ anticipada. A l'Oficina d'Atenció Ciutadana de l'Ajuntament de 8.30 h a les 14.00 h (Salvador Espriu, 1).
5€ taquilla. A partir de les 19.00 h del 28 d'agost al Teatre la Societat (Av. Catalunya, 10).