Aquest lloc web fa servir cookies. Si hi segueix navegant considerarem que n’està acceptant el seu ús. Més informació sobre les cookies

Oferta cultural

P1080957 1L'Escola de Música disposa de diversos escenaris al poble per realitzar els concerts i audicions i ha participat en diversos actes culturals del municipi, tant amb concerts d'alumnes com de professors del centre.

 

 

Aquesta tasca cultural, alhora que pedagògica, és fruit de la voluntat d'obrir el centre a tots, i es concreta en:

- Calendari d'actuacions de l'Escola de Música: audició de Santa Cecília, Audició de Nadal i Fi de Curs, etc.
- Concerts de professors, ja siguin didàctics o per al públic en general.
- Jam Sessions organitzades per l'Escola de Música
- Concerts i col•laboracions amb altres centres i esdeveniments musicals, com "La Mostra" a l'Escola SEK.
- Participació en l'agenda de concerts del Teatre La Societat de Maçanet . . .
- Col•laboració permanent amb la JOS (Jove Orquestra de la Selva)

Per tal de motivar la participació de l'alumnat en l'àmbit de concert, l'Escola ha creat aquest any dos formacions de grup:
- Orquestra d'alumnes: Alumnat a partir de 3r de nivell Elemental, que interpreten arranjaments pensats per a la formació, amb la doble finalitat pedagògica i concertística.
- Grup de Percussió: integrat per alumnat de l'escola amb ganes de viure el ritme, amb la finalitat de poder crear una banda "Batukada" que pugui participar tant en concerts sobre escenari com al carrer en moviment (rua)

Amb l'afany de contribuir en les activitats del poble, aquest any l'orquestra i el grup de percussió participaran en la Fira del Roser i la Festa Major.

P1080651 1P1080915 1P1080992 1