Can Falló

can_falloEs tracta d'una antiga masia situada al bell mig del poble i propietat de l'ajuntament, que l'ha rehabilitada completament per ubicar-hi els serveis socials i el Punt d'Informació Laboral (PIL). L'edifici s'ha restaurat d'acord amb l'estructura original, amb algunes modificacions a la façana principal, però mantenint el portal adovellat, les finestres emmarcades amb pedra i el rellotge de sol.

Benestar Social

mans-entrellacades-1

L'Àrea de Benestar Social és l'àrea des d'on l'ajuntament treballa per millorar la situació social dels nostres veïns, especialment d'aquells en situació més desfavorida.
Des de l'àres es porten a terme programes específics, es gestionen serveis i es treballa coordinadament amb els serveis socials del Consell Comarcal per tal de donar una resposta òptima.
Regidor de Benestar Social:
José Maria Martínez Regaño
Horari de visita: Sol•licitar cita prèvia de dilluns a divendres en horari d'atenció al públic de 9 a 14 hores.
Aquesta adreça electrònica s'està protegint contra robots de correu brossa. Necessites JavaScript habilitat per veure-la.

Edifici Can Falló
Av. Catalunya 15
17412 Maçanet de la Selva
Tel. 972 85 91 39

Horari d'atenció: de dilluns a divendres de 9h. a 14h.

Punt d'Informació Laboral

punt_infoInformació General

El Punt d'Informació Laboral (PIL) forma part del programa de desenvolupament socioeconòmic del municipi, dins l'àrea de Benestar Social de l'Ajuntament.